Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День захисників та захисниць України

Дата: 30.09.2023 23:53
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

   Назва цього популярного в народі свята говорить сама за себе. Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто загрожує державним засадам будь-якої країни - свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

     У переддень свята, 29 вересня,  на алеї Слави, в центрі громади села Шрамківка пройшов захід «Шануємо живих. Пам’ятаємо про загиблих!»  з нагоди Дня захисників та захисниць України. У заході взяли участь представники виконавчого комітету та депутати сільської ради на чолі з сільським головою Анатолієм Кулею, родини загиблих воїнів, жителі громади, учні. Перед присутніми виступив   сільський голова, який сказав,- «У цей День ми вітаємо всіх захисників і захисниць нашої держави! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я та наснаги, щастя та жаданої для всіх нас Перемоги! Зі святом Вас дорогі наші захисники і захисниці! Шановні родини загиблих Героїв! Наші серця переповнює жагучий біль та смуток за кожного втраченого сина, батька, брата у ваших родинах. Наша пам’ять про них буде вічною. А вам земний уклін за те, що зростили та  виховали Героїв України. Які віддали своє життя за мирний спокій нас і наших дітей. Слава Україні! Героям слава!».

  Зі словами подяки до присутніх звернулася також голова волонтерської  групи Шрамківської громади «Разом до Перемоги!» Валентина Лук’яненко яка подякувала та нагородила найактивніших волонтерів громади. Учасникам заходу свої музичні вітання подарували  аматори сцени  Шрамківського Будинку культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь