Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Привітали освітян Шрамківської громади.

Дата: 29.09.2023 15:40
Кількість переглядів: 444

   Сьогодні, 29 вересня, з нагоди Дня працівників освіти, вітали освітян Шрамківської громади. Символічно, що разом із цим днем, 1 жовтня в Україні будуть відзначати ще плеяду свят: День Захисників та Захисниць, День Українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

 День вчителя – свято кожної людини, бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана, яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає, мабуть, на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.

        Присутні розпочали захід хвилиною мовчання – віддали данину пам’яті  загиблим, закатованим та померлим воїнами-захисникам і цивільному населенню, а також освітянам, які цього року відійшли у вічність. Сільський голова - Анатолій Куля та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту- Віктор Головко подякували працівникам освіти за роботу, розуміння та професіоналізм. Керівники відзначили грамотами та подяками  кращих представників галузі.  Перед присутніми виступила голова профспілки працівників освіти Драбівської, Великохутірської, Шрамківської громади – Любов Бут. Її слова подяки линули на адресу усіх освітян, які цей важкий час навчають, виховують, підтримують  учнів та батьків. На завершення музичні вітання присутнім подарували працівники культури та любителі художньої самодіяльності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь