Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Стаючи пліч-о-пліч з воїнами, які дають відсіч окупантам, кожен зміцнює наше військо та прискорює перемогу.

Дата: 10.10.2023 15:49
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Боронити рідну землю можуть не лише військовозобов’язані, які підлягають мобілізації, а й громадяни, які укладають контракт про проходження військової служби.    
Зокрема і призовники віком від 18 років, які зараз не підлягають призову на строкову службу та бажають стати професійними військовослужбовцями.
Серед основних вимог: вік до 45 років, вмотивованість та відповідний стан здоров’я.
Військовим, які укладають контракт, як і мобілізованим, держава гарантує гідне грошове забезпечення та соціальну підтримку. Виплати складаються з щомісячного грошового забезпечення та додаткової винагороди під час періоду воєнного стану.
Для військовослужбовців, які безпосередньо не залучені до ведення бойових дій, винагорода становить 30 тис. грн., якщо залучені - 100 тис. грн. Відтак, солдат, щомісяця отримує в середньому 44 тис. грн., або 114 тис. грн. Крім того, при укладанні першого контракту виплачується одноразова грошова допомога в розмірі від 19 тис. грн.
Громадяни, охочі укласти контракт, мають змогу обирати місце служби та, за відсутності військового досвіду, обов’язково проходять належну підготовку, також і за кордоном.
Військовослужбовці за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням. Також щорічно отримують матеріальну допомогу на оздоровлення і вирішення соціально-побутових питань.
Без відриву від проходження служби є змога безоплатно здобути освіту у вишах, проходити навчальні курси, а також отримати посвідчення водія.
Військовослужбовцям, які проходять службу за контрактом та бажають придбати житло, уряд надає пільгову іпотеку під 3% річних.
Охочим укласти контракт потрібно звернутись до другого відділу Золотоніського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з військово-обліковим документом, пройти професійно-психологічний відбір і медичну комісію, телефон: 0967631101 (С.Кучеренко).  


Інструктор відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Золотоніського РТЦК та СП головний сержант В.Мазур
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь