Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 18.10.2023 13:20
Кількість переглядів: 640

Фото без опису

Сьогодні  відбулось засідання виконавчого комітету  сільської ради, яке провів сільський голова Анатолій Куля. Відповідно до порядку денного розглянуто 16 питань.

В ході засідання схвалено проєкти  рішень сільської ради «Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 22.12.2022 «Про бюджет Шрамківської територіальної громади на 2023 рік», «Про затвердження Програми надання одноразової допомоги на/за встановлення надмогильного пам'ятника загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які не мають членів сім'ї на 2023-2025 роки».

Розглянуто питання про проведення перевірок достовірності наведених у заяві відомостей про розміщення внутрішньо переміщених осіб на території громади,  утворено комісію щодо визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг та здійснення контролю за наданням соціальних послуг фізичними особами, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, питання, що стосувались захисту прав дітей, повнолітніх осіб. Розглянуто заяви громадян про  зміну адреси об’єктів нерухомого майна, надання дозволу на виготовлення паспорта прив'язки щодо розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Обговорили та затвердили розміри матеріальної грошової допомоги жителям громади на вирішення соціально-побутових проблем, лікування та поховання.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь