Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Онлайн -челендж " Лірика Майдану " до Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2023 08:58
Кількість переглядів: 234

День Гі́дності та Свобо́ди відзначається щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції Гідності (акція студентів та громадських активістів розпочалася 21 листопада 2013 року).

      Вже другий рік поспіль День гідності та свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення РФ, яке розпочалося 24 лютого 2022 року. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора. Шрамківська громада цьогоріч долучилася до  Дня Гідності та Свободи провівши серед закладів культури громади онлайн-челендж «Лірика Майдану». Вірші та пісні, виконані учасниками, переповнені любов’ю до України, її захисників, до рідної домівки , де з надією на перемогу  чекає родина.  

      В усіх закладах загальної середньої освіти були проведені тематичні уроки, лінійки, патріотичні заходи, віршовані флешмоби, перегляд інформаційних відео про День Гідності та Свободи.

З нагоди Дня Гідності та Свободи в ЗЗСО І-ІІІступенів села Демки  проведено віршований флешмоб - акцію "Вистояли на Майдані - переможемо у війні".

В ЗЗСО І-ІІІ ст.. с. Кантакузівка 20.11.2023 року були проведені тематичні уроки  та патріотичний виховний захід «Неоголошена війна. Від Революції гідності до наших днів».

Метою цих заходів було: донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які у листопаді 2013 року-лютому 2014 року стали на захист демократії, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь