Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В бібліотеках Шрамківської громади пройшли заходи до 10-ї річниці Революції Гідності

Дата: 22.11.2023 08:59
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

В цей день ми дякували  всім гідним і вільним. Тим, хто зі щитом і хто на щиті.  Для  яких найважливішими цінностями були, є і будуть Гідність і Свобода.

Гідність і Свобода – це те, за що ми боремося і що надає нам силу. Те, що нас єднає і що ми виявляємо навіть у найважчі періоди нашої історії. Те, що втримало нашу оборону в найскладніші часи і що дасть нам силу вибороти Перемогу. Адже  наша  зброя, як і ми, заряджена нашою Гідністю і жагою Свободи.

В знак вшанування пам'яті загиблих майданівців та віддаючи належну повагу патріотизму й мужності  живих героїв, Шрамківська публічна бібліотека провела урок пам'яті  «Революція гідності охрещена кров’ю».  Учасники заходу учні 9 та 11 класів Шрамківського ОЗЗСО І-ІІІ ст. згадували головні ідеї та ключові аспекти подій на Майдані та переглянули фільм "Як домовлявся Майдан".   Цей кінодоробок — спільний відеоспогад українців та українок про те, що лише в єдності ми непереможні.

В  Яворівській сільській бібліотеці пройшов день інформації на тему " За України долю стояв майдан" та представлена книжкова виставка. Видання на ній нагадують про те, якою ціною здобувалася свобода, незалежність та новий шанс для України стати європейською державою.

В Бирлівській сільській бібліотеці-філії  проведено огляд книжкової виставки."Наш дух не зламати, свободу не вбити".  У  Мойсівській  сільській бібліотеці-філії  пройшов   огляд виставки – панорами  – «Україна країна нескорених».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь