Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З турботою і повагою до осіб з інвалідністю!

Дата: 28.11.2023 15:08
Кількість переглядів: 80

Фото без опису Фото без опису

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю. Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою.

Міжнародний день людей із інвалідністю покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням суспільству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної його частини – людей із інвалідністю.

Такі люди не називають себе інвалідами, вони не вимагають до себе жалю, для них важливе лише елементарне – можливість жити, бути в суспільстві, самореалізуватися, мати доступ до гідної освіти і робочих місць. Для них мають бути створені такі умови, які дають змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства. Захищаючи гідність таких особливих людей, ми захищаємо своє людське обличчя.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Шрамківської сільської ради від 18.10.2023 №202, в рамках заходів Програми  соціального захисту населення «Турбота» на 2021-2023 роки, жителям Шрамківської сільської територіальної громади з числа осіб з інвалідністю з дитинства та дітям - інвалідам, вручено продуктові набори.

Загалом продуктові набори одержали 140 осіб, з них особи з інвалідністю з дитинства 102 особи, діти - інваліди - 38 осіб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь