Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Вітання з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2023 11:41
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття.
Чорнобиль… Цей день пам’яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції 26 квітня 1986 року.

      В День ліквідатора ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом людей, які, не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду, робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради того, щоб живими залишилися мільйони інших громадян.

     Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч. Глибока шана та щира подяка усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи!

     Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

 З повагою, Шрамківський сільський голова  Анатолій КУЛЯ та виконавчий комітет Шрамківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь