A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Виконавчий комітет Шрамківської сільської ради повідомляє про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами

Дата: 11.01.2024 10:59
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

Виконавчий комітет Шрамківської сільської ради повідомляє про початок роботи над проектом місцевого плану управління відходами Шрамківської сільської ради.

Проект розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України ,,Про управління відходами”, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 року № 947 ,,Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами”, Стратегії розвитку Шрамківської сільської територіальної громади на 2023-2027 роки, затвердженої рішенням сільської ради від 22.12.2023 №37-30/VIII.

Місцевий план управління відходами - документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території сільської ради з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

         Інформуємо, про початок процесу утворення робочої групи для підготовки пропозицій до проєкту місцевого плану управління відходами Шрамківської сільської ради.

         Подання заявок на включення до складу робочої групи від науковців, фахівців, представників громадськості, а також пропозиції до проєкту Місцевого плану управління відходами прохання надсилати на адресу виконавчого комітету Шрамківської сільської ради: 19812, Черкаська обл, Золотоніський р-н, с. Шрамківка, вул. Незалежності, буд. 16,  електронна пошта: rada-shr@ukr.net. Пропозиції приймаються в електронному вигляді з обґрунтуванням.

Термін подання заявок: до 11 лютого 2024 року включно.  

 

Ознайомитися із проектом Регіонального плану управління відходами в Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь