Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

День відкритих дверей у Інституті Військово- Морських Сил Національного університету “Одеська морська академія”

Дата: 31.01.2024 13:57
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

5 лютого 2024 року о 15.00 у Інституті Військово- Морських Сил Національного університету “Одеська морська академія” відбудеться День відкритих дверей (на платформі GoogleMeet в режимі on-line) з метою надання майбутнім абітурієнтам інформації про: умови вступу, спеціалізації, які здобуваються у Інституті Військово-Морських Сил, навчання, побуту, забезпечення та порядку проходження служби у військах.
Під час відео-конференції усім бажаючим надається можливість задати питання та поспілкуватись з представниками факультетів інституту.

Посилання на GoogleMeet-конференцію буде надіслане додатково до початку заходу. За інформацією звертатися до капітана 3 рангу Войнової Елліни за контактним телефоном: 093-013-50-15.

До ВВНЗ приймаються особи з поєною загальною середньою освітою за результатами зовнішнього незалежного оцінювання знань і вмінь вступників, проходження ними психологічного обстеження, оцінки рівня їх фізичної підготовленості та поглибленого медичного огляду.
Відбір кандидатів проводити із числа:
випускників закладів загальної середньої освіти, навчальних закладів професійно-технічної освіти, навчальних закладів всіх рівнів вищої освіти (в т.ч дівчат);
призовної молоді (з рівнем освіти не нижче повної загальної середньої); військовозобов’язаних віком до 30-ти років, які позитивно характеризуються за місцем проживання (з рівнем освіти не нижче повної загальної середньої); жінок віком до 30-ти років (з рівнем освіти не нижче повної загальної середньої).
Термін навчання 4-5 років.


Громадян, які виявлять бажання навчатися, прошу на місцях уточнювати переліки документів, які необхідні для оформлення вступних навчальних справ кандидатів, та направляти до другого відділу Золотоніського районного 
територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: Черкаська обл. Золотоніський р-н смт.Драбів вул.Молодіжна 1, тел.: 0967631101 (С.Кучеренко).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь