Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шрамківська громада прощалась зі своїми Героями - захисниками України

Дата: 26.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 1842

Фото без опису Фото без опису

25 лютого 2024 року, Шрамківська громада, з глибоким сумом, стоячи на колінах попрощалась та провела в останню дорогу своїх Героїв, захисників України.

КРАВЧЕНКА ВОЛОДИМИРА ВАСИЛЬОВИЧА - жителя с. Шрамківка.

БОРЩА МИКОЛУ ВАЛЕРІЙОВИЧА- жителя с. Кононівка.

Кравченко Володимир Васильович загинув 6 лютого 2024 року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

12 лютого родина Володимира отримала сповіщення , що Володимир 6 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання зник безвісти. До останнього моменту рідні та односельчани сподівалися, що він живий, але 22 лютого прийшло сповіщення, що 6 лютого 2024 року Володимир загинув.

26 грудня 2023 року Володимир був мобілізований до Збройних сил України. Служив старшим стрільцем - оператором 2 взводу 9 роти 3 механізованого батальйону військової частини.

Володимир був Учасником АТО, де прослужив більше року. Народився Володимир 22 жовтня 1974 року в с. Шрамківка в багатодітній сім’ї, разом з сестрою Тамарою були двійнею, з самого народження і до останнього вони відчували один одного навіть на відстані.

Володимир закінчив 11 класів Шрамківської загальноосвітньої школи. Після закінчення школи проходив службу в армії. Після служби в армії розпочав свою трудову діяльність, одружився, разом з дружиною Мариною народили, виховали та дали путівку в життя доньці Надії. Володимир дуже любив свою родину і з нетерпінням чекав народження онука, але не судилося йому його побачити, народився онук через 10 днів після його загибелі.

До мобілізації Володимир працював в ТОВ «Лани Драбівщини», де користувався повагою в колег та керівництва.

Володимир був трудолюбивим, вправним господарем, не цурався ніякої роботи, був безмежно світлим, щирим, мав безліч бажань, планів, мрій.

Він був люблячим чоловіком , турботливим батьком, надійним другом. Володимиру назавжди залишилось 49 років.

У Володимира залишилася дружина та донька.

 

Борщ Микола Валерійович загинув 21 лютого 2024 року в районі населеного пункту Степове Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Щоб боронити рідну землю, вигнати окупантів з України та стати на захист її суверенітету і територіальної цілісності, відстояти право кожного з нас жити у вільній та суверенній державі, Микола 25 лютого 2022 року добровільно взяв до рук зброю і щодня з побратими наближав Перемогу, неодноразово був поранений, але повертався на фронт. Служив кулеметником 4 відділення 3 взводу 1 спеціальної роти військової частини.

Микола був товариський, доброзичливий, відповідальний, непохитний, чуйний та турботливий син, надійний друг.

Микола любив життя і багато хотів встигнути, проте занадто рано ворожа куля обірвала його життя, не давши здійснитись мріям.

Народився Микола 4 грудня 1984 року в селі Кононівка . Закінчив Кононівську загальноосвітню школу. Після закінчення школи отримав спеціальність автомеханіка. Проходив службу в збройних силах України. Після служби в армії працював в м. Київ будівельником, потім на залізниці.

Фото без опису

Миколі назавжди залишилось 39 років.

В Миколи залишилася мати.

Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болюча рана на душі кожного з нас.

Світла пам’ять про наших ГЕРОЇВ завжди житиме в наших серцях.

Агресор відповість за смерть кожного нашого воїна, кожної дитини, за кожну материнську сльозу, за кожен поруйнований будинок, за кожен метр спаленої землі.

Герої не вмирають!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь