Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шрамківська громада прощалась зі своїми Героями - захисниками України

Дата: 26.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 1739

Фото без опису Фото без опису

25 лютого 2024 року, Шрамківська громада, з глибоким сумом, стоячи на колінах попрощалась та провела в останню дорогу своїх Героїв, захисників України.

КРАВЧЕНКА ВОЛОДИМИРА ВАСИЛЬОВИЧА - жителя с. Шрамківка.

БОРЩА МИКОЛУ ВАЛЕРІЙОВИЧА- жителя с. Кононівка.

Кравченко Володимир Васильович загинув 6 лютого 2024 року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

12 лютого родина Володимира отримала сповіщення , що Володимир 6 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання зник безвісти. До останнього моменту рідні та односельчани сподівалися, що він живий, але 22 лютого прийшло сповіщення, що 6 лютого 2024 року Володимир загинув.

26 грудня 2023 року Володимир був мобілізований до Збройних сил України. Служив старшим стрільцем - оператором 2 взводу 9 роти 3 механізованого батальйону військової частини.

Володимир був Учасником АТО, де прослужив більше року. Народився Володимир 22 жовтня 1974 року в с. Шрамківка в багатодітній сім’ї, разом з сестрою Тамарою були двійнею, з самого народження і до останнього вони відчували один одного навіть на відстані.

Володимир закінчив 11 класів Шрамківської загальноосвітньої школи. Після закінчення школи проходив службу в армії. Після служби в армії розпочав свою трудову діяльність, одружився, разом з дружиною Мариною народили, виховали та дали путівку в життя доньці Надії. Володимир дуже любив свою родину і з нетерпінням чекав народження онука, але не судилося йому його побачити, народився онук через 10 днів після його загибелі.

До мобілізації Володимир працював в ТОВ «Лани Драбівщини», де користувався повагою в колег та керівництва.

Володимир був трудолюбивим, вправним господарем, не цурався ніякої роботи, був безмежно світлим, щирим, мав безліч бажань, планів, мрій.

Він був люблячим чоловіком , турботливим батьком, надійним другом. Володимиру назавжди залишилось 49 років.

У Володимира залишилася дружина та донька.

 

Борщ Микола Валерійович загинув 21 лютого 2024 року в районі населеного пункту Степове Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Щоб боронити рідну землю, вигнати окупантів з України та стати на захист її суверенітету і територіальної цілісності, відстояти право кожного з нас жити у вільній та суверенній державі, Микола 25 лютого 2022 року добровільно взяв до рук зброю і щодня з побратими наближав Перемогу, неодноразово був поранений, але повертався на фронт. Служив кулеметником 4 відділення 3 взводу 1 спеціальної роти військової частини.

Микола був товариський, доброзичливий, відповідальний, непохитний, чуйний та турботливий син, надійний друг.

Микола любив життя і багато хотів встигнути, проте занадто рано ворожа куля обірвала його життя, не давши здійснитись мріям.

Народився Микола 4 грудня 1984 року в селі Кононівка . Закінчив Кононівську загальноосвітню школу. Після закінчення школи отримав спеціальність автомеханіка. Проходив службу в збройних силах України. Після служби в армії працював в м. Київ будівельником, потім на залізниці.

Фото без опису

Миколі назавжди залишилось 39 років.

В Миколи залишилася мати.

Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болюча рана на душі кожного з нас.

Світла пам’ять про наших ГЕРОЇВ завжди житиме в наших серцях.

Агресор відповість за смерть кожного нашого воїна, кожної дитини, за кожну материнську сльозу, за кожен поруйнований будинок, за кожен метр спаленої землі.

Герої не вмирають!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь