A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Офіс дітей та молоді "ДІйМО" при Міністерстві соціальної політики України.

Дата: 28.03.2024 08:23
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

                                                   До уваги молодь!

Міністерством соціальної політики України (далі – "Міністерство") з метою забезпечення дітей та молоді правом на свободу вираження поглядів, а також їх залучення до процесу прийняття рішень було утворено Офіс дітей та молоді "ДІйМО" (далі – “ДІйМО”). Основними напрямами діяльності "ДІйМО" є: ● адвокація та популяризація найкращих інтересів дитини; ● розвиток наставництва для дітей та молоді; ● формування спроможності дітей та молоді. Принципами діяльності “ДІйМО” є: “рівний рівному”; почути та діяти; допомагати допомагаючи. “ДІйМО” прагне: бути голосом дітей та молоді для держави та суспільства, брати участь у формуванні та реалізації дитячої та молодіжної політики, створити спільноту навколо інтересів дітей та розвивати культуру наставництва в Україні, формувати спроможність дітей та молоді реалізовувати свої права та відстоювати їх, приймати рішення, самореалізовуватися.

Учасники проєкту віком від 16 до 35 років з досвідом перебування в інституційних закладах або сімейних формах виховання зможуть:

  • ініціювати запровадження проєктів, спрямованих на підтримку дітей, особливо тих, які виховувалися не в родині, якій народилися;
  • брати участь в обговоренні та опрацюванні нормативних актів Мінсоцполітики.

Окрім цього, вони моніторитимуть та формуватимуть запити дітей та молоді по всій країні, що сприятиме позитивним змінам у соціальній політиці, відповідно до інтересів та потреб дітей, інтегруванню дітей з інституційних закладів у суспільне життя, їхній підтримці тощо.

Анкета на долучення до “ДІйМО”: https://forms.gle/JcV2YPVZoj38sot58 Соціальні мережі “ДІйМО”: ● Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552038718837 ● Інстаграм: https://instagram.com/diymo_ua?igshid=MzRlODBiNWFlZA==



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь