Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Щирі співчуття з приводу передчасної смерті Харченко Любові Григорівни - директора Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Кантакузівка

Дата: 29.03.2024 10:57
Кількість переглядів: 3615

Фото без опису

         Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу раптової смерті Любові Григорівни Харченко - людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.

         46 років свого життя Любов Григорівна присвятила освіті, пройшла нелегкий трудовий шлях від вихователя дитячого садка до директора Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Кантакузівка. Керівником школи Харченко Любов Григорівна пропрацювала майже 37 років.

         Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм талантом і розумом виховала не одне покоління учнів. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності.
         Любов Григорівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.
         Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Невимовно боляче говорити і писати ці слова про Любов Григорівну — особистість справді неординарну, яскраву, дбайливого керівника, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу.

         Любов Григорівна була великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.
         Висловлюємо щирі співчуття з приводу передчасної смерті директора Закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Кантакузівка, розділяємо скорботу і біль рідних та близьких.

         Світла пам’ять про Любов Григорівну Харченко завжди буде жити серед друзів, колег, батьків та учнів школи  і залишиться  у наших серцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь