A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шрамківське ПЖКГ укладає договори на вивезення твердих побутових відходів

Дата: 04.04.2024 08:31
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Шановні мешканці села Шрамківка

Просимо  мешканців, керівників підприємств, установ та організацій громади по-новому поглянути на питання благоустрою тих територій, за які Ви несете відповідальність, де працюєте та проживаєте. Закликаємо всіх, без винятку, дбати про чистоту рідного села та дотримуватись правил благоустрою. Лише таким чином ми разом забезпечимо чистоту і порядок.

Шрамківське ПЖКГ інформує всіх жителів с.Шрамківка про послугу вивезення ТПВ. Такий вид послуги буде надаватися всім мешканцям, які звернуться та оплатять даний вид наданої послуги згідно Публічного договору, який додається. В даному випадку між жителями  громади та Шрамківським ПЖКГ укладається договір  про надання  послуги з  вивезення твердих побутових  відходів (ТПВ). Публічний договір - це дуже  поширена форма відносин між надавачами послуги і користувачем. Наголошуємо, що після публікації, процедура укладання публічного договору вважається завершеною. Договір укладається з усіма мешканцями с. Шрамківка,  нарахування здійснюються на кожен двір згідно бази даних сільської ради.

ПУБЛІЧНИЙ  ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ З ПОВОДЖЕННЯ З ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ

Послуги оплачуються в безготівковій формі на поточний розрахунковий рахунок UA843052990000026000021605539 в АТ КБ «ПРИВАТБАНК»,  МФО 305299 ; ЄДРПОУ -21361207  КП «Шрамківське ПЖКГ»,  або в бухгалтерії підприємства в  готівковій формі. Тариф за послуги з поводження з побутовими відходами встановлюється  -  40 грн. з подвір’я по вулиці в місяць. Сміття має бути розміщене в мішки або пакети, які працівники підприємства зможуть завантажити на причеп.

НАГОЛОШУЄМО – мова іде про вивіз сміття, а також харчові відходи. Зауважимо, що до ТПВ не відноситься опале листя та гілля, а також будівельні відходи та меблі. Для вивезення великогабаритного сміття сміття всі жителі можуть скористуватися послугою індивідуального замовлення техніки з причепом.

УВАГА! Вивезення сміття буде здійснюватися лише після оплати.

Графік вивезення сміття буде опубліковано 8 квітня.

За більш детальною інформацією звертайтеся в адміністрацію підприємства!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь