Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Низько схиляємо голови в скорботі...

Дата: 14.05.2024 18:12
Кількість переглядів: 2562

Фото без опису

Сьогодні, 14 травня, Шрамківська громада у невимовному горі, живим коридором, стоячи на колінах, провела в останню дорогу свого Героя – БЕЗУГЛОГО ВЯЧЕСЛАВА МИКОЛАЙОВИЧА , життя якого обірвалося 27 квітня 2024 року в місті Мурнау (Німеччина) від колото-різаних ран, нанесених громадянином росії.

На Батьківщину Вячеслав повернувся в домовині, бо ниточку його молодого життя обірвав жорстокий і безжальний та цинічний російський Z-патріот.

В Німеччині Вячеслав проходив лікування та реабілітацію після тяжких поранень, які він отримав під час виконання бойового завдання на Запорізькому військовому напрямку осінню 2023 року.

Народився Вячеслав 5 квітня 2001 року в селі Новомиколаївка, Драбівського району, Черкаської області, закінчив Демківську загальноосвітню школу . Зростав Вячеслав добрим, життєрадісним хлопцем, хорошим сином і братом. У нього було дуже багато друзів, які його поважали за щирість і відкритість.

Після закінчення школи навчався в Київському вищому професійному училищі залізничного транспорту ім. В.С. Кудряшова і здобув професію «Оператор поста централізації». Працював після закінчення училища на залізниці в м. Києві.

З весни 2021 року служив на строковій службі ЗСУ в м. Бердянськ, Запорізької області, після строкової служби служив по контракту у Збройних силах України.

Вячеслав був справжнім патріотом, надзвичайною і світлою людиною, надійним товаришем, завжди готовим підставити плече у важку хвилину, ще зовсім юний, красивий, із купою планів на майбутнє ….

Фото без опису

         Вячеславу назавжди залишилося 23 роки.

У Вячеслава залишилися батько та мати.

Низько схиляємо голови в скорботі перед неоціненним подвигом юного Захисника.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Вічна пам’ять і слава українському воїну.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь