Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Він був люблячим та турботливим сином, надійним другом

Дата: 28.05.2024 15:31
Кількість переглядів: 3499

Фото без опису

Сьогодні, 28 травня , Шрамківська громада у невимовному горі, живим коридором, стоячи на колінах, зустріла свого Героя МАЛНАЦЬКОГО ВОЛОДИМИРА ФЕДОРОВИЧА –та провела його в останню дорогу. 
Володимир загинув 1 березня 2024 року неподалік населеного пункту Терни Лиманського району Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність. 
4 березня родина Володимира отримала сповіщення , що 1 березня близько 0540 внаслідок відбиття штурму ворога в ПВ « Карпати» біля населеного пункту Терни Донецької області втрачено з Володимиром зв'язок, під час пошукових заходів місце знаходження Володимира не виявлено. 
До останнього моменту рідні та односельчани жили надією, що він живий, що, можливо, поранений або потрапив у полон. Щоб поховати Героя, матері, Марії Михайлівні прийшлось пройти експертизу ДНК ,після якої вона жила думками , що син переступить рідний поріг , але усі материнські сподівання згоріли до тла , експертиза ДНК підтвердила смерть Героя. 
З початку повномасштабного вторгнення Володимир проходив службу в Національній Гвардії України . 09 лютого 2024 року був переведений у іншу  в/ч де був на посаді солдата- стрільця І відділення І стрілецького взводу.

Фото без опису    
Народився Володимир 13 серпня 1979 року в селі Бирлівка. Закінчив 9 класів Бирлівської загальноосвітньої школи . Після закінчення 9 класів Бирлівської ЗОШ навчався в Березанському професійно- технічному училищі № 25 де отримав кваліфікацію тракторист- машиніст категорії «А», «В», слюсар-ремонтник третього розряду. Після закінчення училища проходив службу в ЗСУ. У 2004 році закінчив Вінницьке професійне училище Департаменту Державної служби охорони при МВС України і здобув професію охоронника. Працював в ТОВ компанія «МТД» та був 16 грудня 2005 року нагороджений нагрудним знаком «За самовідданий труд» . 
В 2012 році Володимир закінчив Дніпродзержинський державний технологічний університет за спеціальністю « Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів» та здобув кваліфікацію механіка . 13 березня 2023 наказом командувача Національної гвардії України Володимир був нагороджений Відомчою заохочувальною відзнакою-медаллю « 15 років сумлінної служби» . 
Володимир був був безмежно світлим, щирим та привітним ,мав безліч бажань, планів, мрій. Він був люблячим та турботливим сином, надійним другом. Володимиру назавжди залишилось 44 роки . 
У Володимира залишилася мати.
 Він був, є і буде справжнім сином України. Співчуваємо рідним і близьким. Щиро розділяємо біль втрати та схиляємо голову в глибокій скорботі. 
Вічна пам’ять Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь