Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася Всеукраїнська акція «Голоси дітей»

Дата: 04.06.2024 14:34
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

     4 червня об 10:00 год біля Шрамківської дитячої школи мистецтв відбулася Всеукраїнська акція «Голоси дітей». Цей захід присвячений пам'яті маленьких українців, чиє життя забрала війна внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники акції символічно пов’язали на дерева біля закладу маленьких паперових ангелочків, як символ пам’яті про  дітей, чиє життя забрала війна. В церквах громади були проведені молебні за невинно убієнними дітьми.

Починаючи з 2014 року, через військову агресію українські сім’ї та діти перебувають у постійній небезпеці, отримують травми, поранення i втрачають життя.  Відповідно до інформації з державного порталу «Діти війни», станом на 2 травня 2024 року внаслідок збройної агресії РФ проти України Офісом Генерального прокурора зафіксовано 1311 випадків поранення та 545 фактів загибелі дітей. Проте такі дані не є остаточними, оскільки неможливо отримати достовірну інформацію через активні бойові дії i тимчасову окупацію частини території України.

     Запрошуємо усіх небайдужих також долучитись до акції, а саме: прив’язати на дерево дзвіночок, який символізує голоси вбитих маленьких українців або паперового ангела, як символ душі української дитини, що полетіла в небеса.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь