Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Низький уклін тобі, Герою та вічна пам’ять...

Дата: 18.06.2024 14:50
Кількість переглядів: 2966

Фото без опису

Сьогодні, 18 червня, Шрамківська громада у невимовному горі, живим коридором, стоячи на колінах, зустріла свого Героя – КУРИЦЮ ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА та провела його в останню дорогу. 
Василь загинув 12 червня 2024 року у бою за нашу Батьківщину в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області, під час виконання завдання по виявленню та знищенню сил противника, отримавши поранення не сумісні з життям, будучи вірним військовій присязі.
Василь був призваний на військову службу в  квітні 2023 року. Служив солдатом, оператором 3-го відділу протитанкових керованих ракет роти вогневої підтримки 4-го батальйону оперативного призначення.
     Зовсім молодий, неодружений, мужній, добрий, щирий. 
Василь любив спорт – особливо футбол та шашки, був уважним сином та надійним другом.

Фото без опису 
Народився Василь 26 березня 1996 року в родині Ірини та Івана Куриці в селі Кононівка. Закінчив Кононівську загальноосвітню школу. Після закінчення школи вступив до Березанського професійного аграрного ліцею, де отримав спеціальність тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту с/г машин та установ.    
Після закінчення ліцею знову продовжив навчання – навчався в Київському залізничному училищі, отримав професію оглядач вагонів, складач поїздів, провідник пасажирських вагонів. Працював Герой в м. Боярка Київської області на залізниці слюсарем-ремонтником.
     Василь мав безліч планів та мрій, але втратив найцінніше – життя. 
Василю назавжди залишилося 28 років, в нього залишилися батьки.
Сумуємо, пам’ятаємо і не прощаємо тих, хто приніс нам цю страшну жорстоку війну. Співчуваємо рідним і близьким. Щиро розділяємо біль втрати та схиляємо голову в глибокій скорботі.
Низький уклін тобі Василю та Вічна пам’ять!  
Герої не вмирають.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь