Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З вірою в мирне майбутнє: в Шрамківській громаді провели випускні вечори

Дата: 24.06.2024 14:52
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

Традиційно, у червні, в закладах освіти Шрамківської територіальної громади відбуваються випускні вечори. У цей незабутній день юнаки і дівчата назавжди прощаються зі школою, учителі – зі своїми вихованцями. Благословляють дітей на самостійну стежину життя схвильовані батьки. Вже третій рік поспіль випуски в школах нашої громади проходять в умовах війни, однак для випускників цей день залишиться хвилюючим та емоційним, вкарбується в пам’ять на все життя.

21 червня 2024 відбувся випускний вечір у закладі загальної середньої освіти с.Погреби, 22 червня випускні пройшли у закладах загальної середньої освіти сіл громади: Шрамківка, Кантакузівка, Бирлівка, Ковалівка, Демки, Кононівка.

Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 67 одинадцятикласників  громади. З них випускники Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Шрамківка Решетун Артем та Семенюк Домініка нагороджені золотими медалями, а Кльоб Марина – срібною.

Яскравими, зворушливими, наповненими емоціями, привітаннями, квітами та подарунками видалися випускні вечори. Гості були зачаровані красунями-дівчатами у святкових сукнях та змужнілими юнаками.
Присутні хвилиною  мовчання вшанували пам'ять про полеглих за Україну воїнів. Над селами пролунав Гімн України. Звучало безліч слів вітань для одинадцятикласників від директорів шкіл, батьків, вчителів, друзів.

Тож вітаємо вас, шановні випускники,  із закінченням школи  та бажаємо, щоб ви були щасливі, щоб збулися усі ваші заповітні мрії і бажання, щоб жили у мирній незалежній Україні !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь