A A A K K K
для людей із порушенням зору
Шрамківська сільська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання постійної комісії з питань освіти,  культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики

Сьогодні 23.04.2021 року, під головуванням Наталії БІЛОХИ, до початку засідання 7 сесії Шрамківської сільської ради, відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики.  В ході засідання депутати обговорили та рекомендували до розгляду на сесії сільської ради проєкти рішень:

21:26 23.04.2021

Про шкідливість використання штучних квітів на кладовищах

Про шкідливість використання штучних квітів на кладовищах

Наближається одне з найбільших православних свят — Великдень, а після нього поминальні дні. Останніми роками з’явилася, на жаль, погана традиція: замість живих квітів купувати і приносити на могили штучні пластикові. Виконавчий комітет Шрамківської сільської ради закликає жителів громади не прикрашати могили померлих пластиковими квітами та вінками.  На жаль, немає жодного безпечного методу їх утилізації. Експерти з’ясували, що під дією кліматичних факторів, в процесі розкладу пластик виділяє отруту в атмосферу. Старі пластикові квіти викидають на сміттєзвалище, де вони пролежують тривалий час. Спалення таких квітів забруднює повітря токсинами і тим ми дихаємо. Це пряма загроза здоров’ю, особливо такі викиди сприяють виникненню онкологічних захворювань. Закопувати їх теж немає сенсу, бо вони не гниють. Традиція штучних квітів немає глибокого коріння і триває близько 25 років. Раніше масово садили барвінок, безсмертник, заячу капусту, які покривали  могилу суцільним шаром . Не пожалкуйте часу, підберіть такі насадження, що будуть цвісти цілу весну та літо. Будьмо свідомими та відповідальними.

08:10 19.04.2021

Відбулося засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища

Відбулося засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища

15 квітня 2021 відбулось засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Шрамківської сільської ради. Засідання провела голова комісії  Лідія Горьова. До участі у засіданні комісії були запрошені : сільський голова Анатолій Куля , начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Микола Лимаренко та головний спеціаліст Олег Ященко. В ході засідання комісії були розглянуті заяви громадян у сфері земельних відносин. Після детального обговорення члени комісії рекомендували до розгляду чергової  сесії сільської ради більшість земельних питань порядку денного.

15:10 16.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь